Culy’s Adventskalender: win een heerlijk theepakket van Betjeman & Barton

Bij Culy hangen we het hele jaar door aan een soort thee-infuus, maar in de winter al helemaal. Dan is het thee wat de klok slaat. Ben jij ook zo’n theeleut? Dan heb je geluk: wij mogen van ons favoriete theemerk 2 Betjeman & Barton favourite pakketten weggeven!

Deze winactie is inmiddels gesloten. 

Betjeman & Barton: de lekkerste thee

We zijn al jaren fan van Betjeman & Barton. Dit prachtige theemerk bestaat al sinds 1992 (26 jaar dus) in Nederland. Maar, de oorsprong ligt in Frankrijk, op de Boulevard Malesherbes in Parijs om precies te zijn. Daar zit nog steeds de eerste, originele theewinkel van Betjeman and Barton, die al sinds 1919 bestaat.

Voormalig eigenaresse Marion van den Blik haalde deze mooie thee persoonlijk uit Parijs naar Nederland. Haar missie? “Mensen aan goede thee krijgen”, zo vertelde ze ons afgelopen oktober tijdens een theeproeverij. “Aan mooie, losse thee”. Want het moge duidelijk zijn: je hebt natuurlijk thee en thee. Je kunt er een theezakje uit de supermarkt bijpakken, maar je kunt ook gaan voor losse thee, die meestal van betere kwaliteit is, vooral als de theebladeren nog heel zijn.

Betjeman & Barton thee

6 soorten thee

Wil je een keer écht goede thee proeven? Dan moet je dus bij Betjeman & Barton zijn. En dat treft, want wij mogen 2x een prachtig theepakket van ze weggeven!

In het ‘Betjeman & Barton favourite pakket’ vind je:
  • De Denneweg Melange
  • Pouchkine
  • Rooibos Jardin Rouge
  • Les Invites
  • C’est une belle Histoire
  • Tisane du Berger

Van elke thee zit er 24 gram (voor 3 liter thee) in de verpakking.
Daarbij zit een beschrijving van elke thee (en hoe je die het beste kunt zetten voor het lekkerste kopje thee), theefilters en een maatschepje.

Betjeman & Barton theepakket

Win dit theepakket!

Deze winactie is inmiddels gesloten. 

Wil je je eigen lekkere adventskalender in huis, bijvoorbeeld gevuld met thee?

De lekkerste adventskalenders gevuld met eten en drinken van 2018

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win een heerlijk theepakket van Betjeman & Barton
Sluiten