Culy’s Adventskalender: win een heerlijk kerstpakket van Ben & Jerry’s!

Happy holidays! En je feestdagen worden nóg happier met het heerlijke ijs van Ben & Jerry’s. Vandaag kun je op Culy een heerlijk pakket winnen. Hebben!!!

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Wat zit er in het kerstpakket van Ben & Jerry’s? Men neme 3 bakken Ben & Jerry‘s Moo-phoria light ijs (500ml – eventueel inwisselbaar voor de Non-Dairy varianten),  2 porseleinen kommetjes, 2 Ben & Jerry‘s lepels, 1 paar ijsjes-sokken, 1 Ben & Jerry‘s notebook en 1 Netflix cadeaukaart (t.w.v. € 15,- euro). Wow!

Kortom: alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje op de bank: serietje kijken, ijsjes-sokken aan en het lekkerste ijs binnen handbereik.

Ben & Jerry's kerstpakket

Ben & Jerry’s Moo-phoria ijs

Ken je het Moo-phoria ijs van Ben & Jerry’s al? Het is nieuw: light ijs (50% minder vet dan vergelijkbaar ijs uit de supermarkt) met veel smaak, chunks & swirls. Dus het mag dan misschien wel light on fat zijn, maar het is heavy on flavour.

Het ijs is er in twee smaken: Moo-phoria Chocolate Cookie Dough (chocolade ijs met stukken chocolate chip koekjesdeeg) en Moo-phoria Caramel Cookie Fix (vanille-ijs met gezouten karamel swirls en havermout koekjes).

Wist je trouwens dat alle smaken ijs van Ben & Jerry’s 100% fairtrade zijn? Ze worden gemaakt van zuivel van het duurzame ‘Caring Dairy’ zuivelprogramma en gevuld met de lekkerste en beste chunks. Zo komen de brownies bijvoorbeeld van de sociale onderneming de ‘Greyston Bakery’, waar mensen een nieuwe kans krijgen, ongeacht hun verleden of achtergrond.

Hoe win je dit kerstpakket van Ben & Jerry’s?

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win een heerlijk kerstpakket van Ben & Jerry’s!
Sluiten