Culy’s Adventskalender: win een pakket met de heerlijke pizza’s van Magioni

Een gezonder én lekkerder alternatief voor ouderwetse diepvriespizza: dát is Magioni. Ideaal voor die avonden dat je in hebt in lekkere, makkelijke pizza, zonder je na afloop schuldig te voelen. Wij mogen vandaag een heerlijk pakket van Magioni weggeven, speciaal voor Culy-lezers!

Pizza van Magioni

De verse, kant-en-klare belegde pizza’s en pizzabodems van Magioni zien er fantastisch uit, want ze hebben allemaal een lekker kleurtjes. Daarnaast bevatten ze ook nog eens minimaal 150 groente in de bodem (denk aan bloemkool, biet en courgette).

Je koopt ze bij bij de meeste supermarkten, zowel kant-en-klaar belegd, als de losse bodems, om zelf te beleggen.

Guilty pleasure wordt healthy pleasure

De oprichtster van Magioni, Manon van Essen, vertelde ooit aan Culy: “Pizza is voor veel mensen een favoriete maaltijd, maar ook een guilty pleasure. Magioni maakt van die guilty pleasure een healthy pleasure zonder hierbij in te leveren op smaak. De pizza’s met minimaal 150 gram groente bevatten evenveel calorieën als een maaltijdsalade, maar smaken altijd als een echte pizza. Het beste van twee werelden!”

Wij mogen van Magioni een heerlijk pakket weggeven met 3 belegde pizza’s en 2 soorten bodems!

Win dit lekkere pizza-pakket!

Met dit pakket maak je een frisse, heerlijke start in het nieuwe jaar. Winnen? Dat kan! En meedoen is simpel: mail je naam en adresgegevens naar [email protected] en vergeet niet om in de onderwerpregel ‘Magioni‘ te zetten.

Let op: je kunt alleen vandaag (22 december) meedoen met deze winactie. Morgen openen we weer een ander vakje van Culy’s Adventskalender met nieuwe prijzen (en nieuwe kansen!). Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus we zien je graag morgen weer! De winnaars van deze prijs krijgen volgende week bericht via mail. 

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win een pakket met de heerlijke pizza’s van Magioni
Sluiten