Culy’s Adventskalender: win 2 tickets voor het Lowlander Botanical Brewkitchen pop up diner

Lowlander maakt verdraaid lekkere biertjes en weet ons altijd weer helemaal mee te nemen in hun wereld. Wist je bijvoorbeeld dat ze de tofste pop-up diners organiseren, op bijzondere plekken? Met Lowlander Botanical Brewkitchen eet je opeens in een kas of in een botanische tuin. Wij mogen 2 tickets weggeven voor het Tree to Table diner van Lowlander in Rotterdam, dat helemaal draait om food pairings met hun nieuwste Winter IPA. Daar wil je bij zijn!

Winter IPA van Lowlander

Je leest het goed: Lowlander organiseert een serie verfrissende winter pop-up diners. Die draaien helemaal om pairings met hun nieuwste biertje: de 5% Winter White IPA. Dit biertje is gebrouwen met spar en jeneverbes. Ook een tof cadeautje voor onder de kerstboom (extra leuk: op elk flesje staat een andere letter, dus je kunt ook iemands naam in bier cadeau geven!).

En we horen je denken: een witbiertje in de winter? Yes: de Winter IPA combineert de hoppige en gebalanceerde bitterheid van een traditionele IPA met fris tarwemout van een witbier. Daar komt dan nog het citrusachtige van de jeneverbes en de bijzondere, harsachtige smaak van spar bij kijken. Wij durven te zeggen dat iedereen dit biertje lekker vindt.

Botanical Brew Kitchen pop up diner

Met dit biertje als grootste inspiratiebron organiseert Lowlander een serie pop up diners op toffe locaties (zoals de Hortus Botanicus in Amsterdam en de Oude Hortus in Utrecht). De winterse editie vindt plaats in Rotterdam, maar waar precies, is nog even geheim.

De chefs van Lowlander bereiden een fantastisch diner van 5 gangen, passend bij dit heerlijke biertje. Dat draait om het volledig recyclen van gedoneerde kerstbomen die anders op straat zouden belanden. Lowlander kookt, brouwt en serveert dus een diner rondom de spar: van tree tot tafel.

En dat allemaal met mensen om je heen die een liefde voor eten (en bier!) delen, op een waanzinnige locatie. Een uniek diner, mogen we wel zeggen.

Lowlander pop-up diner

Zo kun je 2 tickets winnen!

Jij kunt nu samen met een vriend of vriendin (of wie je dan ook maar wilt meenemen) kans maken op 2 plekjes bij het Botanical Brewkitchen pop up diner op een nog geheime locatie in Rotterdam. Je krijgt een uniek 5-gangen diner (alles inclusief), ter waarde € 150,- euro.

Winnen? Meedoen is simpel: mail je naam en adresgegevens naar [email protected] en vergeet niet om in de onderwerpregel ‘Lowlander Botanical Brewkitchen‘ te zetten.

Kijk voor meer informatie over de pop up diners van Lowlander op de website.

Let op: je kunt alleen vandaag (19 december) meedoen met deze winactie. Morgen openen we weer een ander vakje van Culy’s Adventskalender met nieuwe prijzen (en nieuwe kansen!). Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus we zien je graag morgen weer! De winnaars van deze prijs krijgen deze week bericht via mail. 

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win 2 tickets voor het Lowlander Botanical Brewkitchen pop up diner
Sluiten