Culy’s Adventskalender: win Het Hagelslagboek

Ben jij zo iemand die niet kan leven zonder een pak hagelslag in de kast? Dan is Het Hagelslagboek wat voor jou. Dit kookboek staat vol met recepten met hagelslag. Want met deze lekkere chocoladekorrels maak je heel veel lekkere gerechten, zo blijkt. En jij kunt dit boek vandaag winnen!

Het Hagelslagboek

Jennifer Foster en Lianne Koster laten je met Het Hagelslagboek zien dat hagelslag een verrassend ingrediënt kan zijn voor tal van gerechten en bijzondere smaakcombinaties.

Het boek laat zien hoe je zelf hagelslag kunt maken, maar het biedt ook inspiratie voor vernieuwende gerechten en verfijnde twists op klassiekers. Denk aan recepten als flammkuchen met geitenkaas, ui en hagelslag en baconstrips met chocolade en hagelslag. Maar ook dat hagelslag + blauwe kaas een topcombi is en dat je tomatensoep opknapt van een beetje hagelslag. Lijkt misschien een beetje vreemd, maar wel lekker.

Flammkuchen met hagelslag

Win dit boek!

Wil jij dit boek bij jou onder de kerstboom aantreffen? Of bij een vriend of vriendin onder de kerstboom leggen? Doe dan gauw mee aan de winactie van vandaag.

Meedoen is simpel: mail je naam + adresgegevens naar [email protected] en zet in de onderwerpregel ‘Hagelslagboek‘. Good luck!

Let op: je kunt alleen vandaag (18 december) meedoen met deze winactie. Morgen openen we weer een ander vakje van Culy’s Adventskalender met nieuwe prijzen (en nieuwe kansen!). Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus we zien je graag morgen weer! De winnaars van dit boek krijgen deze week bericht via mail. 

Hagelslagboek

Het Hagelslagboek is (online) te koop voor € 16,- euro. 

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win Het Hagelslagboek
Sluiten