Culy’s Adventskalender: win dé bakbijbel van Donna Hay, Modern Baking

Donna Hay’s nieuwe bakbijbel is hét kookboek voor de moderne bakster. Het kookboek staat bomvol recepten voor de thuisbakker. Van gezond bakken tot bakklassiekers en zowel zoete als hartige recepten. De recepten zijn laagdrempelig en – natuurlijk – om je vingers bij af te likken. Welke ga jij als eerste maken?

Je hebt al wat van die heerlijke recepten op Culy voorbij zien komen, zoals de chocolade-s’more-merinquetaart, chocolade-stoutbier donuts met chipotle stoutbier praliné en de pindakaas-dadelfudge met chocolade (what else). In Modern Baking staan meer van dit soort heerlijke recepten die passen in een modern leven.

Modern Baking van Donna Hay

Win Donna Hay’s ‘Modern Baking’

Wil je op de bank kruipen en je vergapen aan de geweldige recepten die Donna Hay in dit kookboek voor je heeft verzameld (om ze vervolgens natuurlijk allemaal zelf uit te proberen)? Lucky you, want vandaag maak je kans op de modern bakbijbel.

Wij mogen 3x een exemplaar van Modern Baking weggeven. Meedoen is simpel: mail je naam en adresgegevens naar [email protected] als onderwerp Modern Baking. Good luck!

Let op: je kunt alleen vandaag (10 december) meedoen met deze winactie. Morgen openen we weer een ander vakje van Culy’s Adventskalender met nieuwe prijzen (en nieuwe kansen!). Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus we zien je graag morgen weer!  De winnaars van dit boek krijgen deze week bericht via mail. 

Chocolade-stoutbier donuts van Donna Hay

Pindakaas-dadelfudge met chocolade van Donna Hay

Handig: Heerlijke kookboeken om cadeau te geven met Kerst

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win dé bakbijbel van Donna Hay, Modern Baking
Sluiten