Culy’s Adventskalender: win een gevulde en gerookte kerstkalkoen van Frank’s Smokehouse

Happy holidays! Culy’s Adventskalender is hier met de lekkerste prijzen voor foodies! Elke dag openen we een vakje van onze digitale adventskalender, waarbij jij kans maakt op te gekke cadeaus. Vandaag (1 december) geven we weg: de beroemde gevulde en gerookte kerstkalkoen van Frank’s Smokehouse!

Deze winactie is inmiddels gesloten. 

De kerstkalkoen van Frank’s Smokehouse

Frank’s Smokehouse is al jaren een begrip in Amsterdam, omstreken en zelfs in Europa. Zijn wilde gerookte zalm is befaamd, maar ook voor zijn gevulde en gerookte kerstkalkoen stromen de bestellingen van heinde en verre binnen. Wij snappen wel waarom: het is de sappigste, lekkerste kalkoen die je ooit hebt geproefd (detail: zo vond ook dé Tommy Hilfiger, die de kalkoen onlangs bestelde voor een evenement).

Frank’s maakt zijn kerstkalkoenen ieder jaar en begint al in november met het roken van het vlees. De kalkoenen worden in totaal 5 weken gerookt.

Gerookte kalkoen van Frank's Smokehouse

Maak het je makkelijk deze kerst!

Daarvoor gebruikt Frank’s vrije uitloop kalkoen uit het dorpje St.Gervais en Bélin, die graangevoerd zijn. Hij wordt gevuld met een heerlijke farce van salie, appeltjes, kruiden, kastanes, groenten en flagolets. Je kunt de kerstkalkoen online bestellen.

De kalkoen is verkrijgbaar in twee variaties: een kalkoen van 3 kilo (104,50 euro) en van 5 kilo (154,50 euro). Ideaal, want hij wordt gekoeld en goed ingepakt bij je thuis geleverd en je hoeft ‘m alleen nog maar in de oven te schuiven (2,5 tot 3,5 uur) voor een kerstdiner met wow-effect.

Franksgiving bij Frank's Smokehouse

Wat moet je doen om te winnen?

Deze winactie is gesloten. 

Meer over Frank’s Smokehouse:

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win een gevulde en gerookte kerstkalkoen van Frank’s Smokehouse
Sluiten