Redactie
Redactie Gadgets 9 mrt 2012
Leestijd: 1 minuut

Culy test: Lunchbox iPhone app

Lunchbox is een toffe nieuwe gratis (!) app voor de iPhone die je laat zien welke culinaire hotspots er om jou heen zitten. En beter nog: hoe goed ze zijn. Culy testte het uit.

De app werkt op het systeem van locatiedienst Foursquare, maar je hoeft het niet per se te hebben (dat scheelt). De app bepaalt je locatie en geeft je daarna direct aanraders van Foursquare in jouw buurt. Je kan kiezen uit eten & restaurants, koffiezaken & cafés en nightlifte bars. En het handige is: je ziet bij elke hotspot meteen wat andere Foursquare-users er van vinden.

Wij vinden de app persoonlijk erg mooi vormgegeven en heel simpel in het gebruik. Hij zoekt standaard dicht bij je in de buurt (niet verder dan een 0,5 kilometer afstand), maar je kunt deze afstand ook aanpassen. Ook slim: hotspots met meer reviews van andere mensen komen automatisch hoger in de lijst te staan.  Foursquare-gebruikers kunnen direct inchecken, indien gewenst.

Wat ons betreft een geslaagde app!

Photo 09-03-12 11 09 22Photo 09-03-12 11 09 31Photo 09-03-12 11 09 50

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Culy test: Lunchbox iPhone app
Sluiten