Culy
Culy Gadgets 13 januari 2013

Blossom One: espresso’s maken met QR codes

Het moge duidelijk zijn dat de inmiddels ouderwetse filterkoffie uit den boze is. Het ene design espresso-apparaat verslaat de ander en ieder jaar weer ontwikkelen vooraanstaande merken bijzondere innovaties. De Blossom One is de eerste espresso machine welke werkt met QR codes in combinatie met WIFI. Het enige wat je hoeft te doen is de Bossem One-app downloaden en brouwen maar!

QR codes zijn kleine vierkantjes, opgebouwd uit een combinatie van nog kleinere blokjes. Iedere combinatie (code) kan worden “gelezen” door speciaal ingebouwde camera’s. De camera geeft door aan het apparaat wat er moet gebeuren, en klaar is Kees.

blossom7

In de app en op de website staan verschillende “recepten” voor het maken van de perfecte koffie met de hoeveelheid bonen, druk, hoeveelheid water, temperatuur, druppeltijd en ga zo maar door. Print de desgewenste code(s) uit en houd ze voor de ingebouwde 1.3 megapixel camera.

Naast dat het apparaat is uitgerust met de nieuwste techonologie, is het ook nog eens een prachtig staaltje design. Strak metaal wordt afgewerkt met het mooiste hout, uiteraard verkrijgbaar in verschillende soorten als walnoot, teak, mahonie en zebrahout.

De Blossom One is momenteel nog in de productie-fase, maar staat gepland om in de lente van 2013 gepresenteerd te worden. Hoeveel dit fijne apparaat gaat kosten is nog niet bekend, maar het is wel al zeker dat je sowieso 1 jaar garantie hebt en altijd vragen kunt stellen bij het bijbehorende servicecenter. Geïnteresseerd? Kijk dan hier voor meer informatie.

Blossom10blossom

 

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Blossom One: espresso’s maken met QR codes
Sluiten