Culy
Culy Inspiratie 11 februari 2012

Fijne webshop: Zoets.nl

Culy is dol op fijne winkels & webshops die ons zoete hart stillen. Een fijn voorbeeld is Zoets.nl. Daar kun je bedankdoosjes laten maken (kant-en-klaar of geheel op maat), gevuld met zoetigheden zoals dragees, zuurtjes en koffieboontjes.

“Zoets is ontstaan doordat ik op zoek was naar een kleine geste voor mensen om mij heen om hen te laten weten, dat ik blij met ze ben”, aldus oprichtster Tessa Bennett. “Voor een bouwproject van een vriendin maakte ik kleine attenties. Dit bleek een succes. Ik kreeg er zo veel energie van, dat ik besloot het roer om te gooien en mijn beroep ervan te maken. Een geheime pilot volgde en uit de reacties die ik kreeg, bleek maar één ding; dit slaat aan. Een klein gebaar met een grote impact. Zo is Zoets ontstaan.

Het is vooral de symboliek die een grote rol speelt. De webshop is in oktober 2009 online gegaan. Zoets.nl is een do-it-yourself concept voor de particuliere markt. Dit maakt het mogelijk dat klanten zelf in kleine aantallen traktaties bestellen. Voor de zakelijke markt bedenken wij op maat het geschikte cadeau(tje) binnen een vooraf afgesproken budget.”

Naast een webshop is er ook een werkatelier/winkel, gevestigd in Rotterdam. “Hier kan iedereen de wereld van Zoets ontdekken. De winkel staat vol kleine cadeautjes, onder stolpen staat de portfolio van zakelijke projecten tentoongesteld. De winkel is een showroom van inspiratie en is geopend van maandag tot en met zaterdag.”

Wij van Culy worden vooral erg vrolijk van de prachtige verpakkingen én heerlijke inhoud van de Zoets pakketjes. Zo zijn er doosjes, mini ‘tasjes’ en hele schattige kaartjes. Ideaal als bedankje voor je gasten op een kraamfeest, huwelijk of ander partijtje. Of gewoon om iemand op te cheeren.

culy0001culy0003culy0004culy0005culy0006

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Fijne webshop: Zoets.nl
Sluiten