Culy
Culy Inspiratie 10 oktober 2012

Eten in een Aziatisch pingpong restaurant: het kan in Denver

Restaurant-bar ‘Ace’ in Denver, Colorado is een plek met Aziatisch eten en drinken waar je na het uitbuiken een gezellig potje tafeltennis kunt spelen. Wat het eten betreft, wordt er extra aandacht besteed aan gezonde ingrediënten uit de Aziatische keuken. Op 1 augustus was de officiële opening.

door Rosa Rolvink

Ace is opgezet door de tweelingbroers Randy en Ryan Layman die behalve hun genenpakket ook hun passie voor eten en barkeeping delen. Het concept van deze restaurant-bar is geïnspireerd op de Aziatische keuken en moet een leuke mix vormen van een apotheek (gezonde kruiden), bar en eetgelegenheid. In het eten komen dan ook ingrediënten terug als ginseng, ginkgo biloba en andere (geneeskrachtige) Aziatische kruiden. Qua dranken is de kaart gevuld met diverse huisgemaakte sappen en cocktails.

Het interieur van het restaurant is samengesteld uit gerecycled en hergebruikt materiaal zoals stukken pallet hout, oude Chinese containers, en verweerde schuttingen. Samen vormt het een tamelijk strakke ruimte, verdeeld in een grote eetkamer met open keuken, een bar met toegang naar een terras, en –jawel!- een pingponghal. De pingpongtafels kun je per uur huren voor 10 á 15 $ (8-12 €), afhankelijk van dag en tijdstip.

Je kunt bij Ace terecht voor drankjes, lunch, en diner. Er is ook een kindermenu. De Lyman broers lieten zich bij het opstellen van het menu inspireren door de martial-art film ‘Big trouble in little China’.

7634460776_7727543a29_bace+sodaping-pong-eatery+(1)

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Eten in een Aziatisch pingpong restaurant: het kan in Denver
Sluiten