Redactie
Redactie Gadgets 13 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Een selfie op je cappuccino: The Ripple Maker ‘print’ latte art

De hype rondom latte art is al lang en breed overgewaaid, maar dit apparaat is zó tof dat we het wel met je moeten delen. The Ripple Maker ‘print’ namelijk latte art op je cappuccino! 

Oké, het is niet échte latte art (de prints worden namelijk gemaakt van fijngemalen koffie óp het schuim), maar tof is het zeker. Je zet je kopje koffie in het apparaat (uiteraard met een toefje melkschuim), waarna je op het touch screen kunt aangeven wat je geprint wil hebben. Of het nu een selfie, logo of spreuk is, het kan allemaal!

Leuk is dat je naast de prints van The Ripple Maker zelf, ook eigen foto’s en designs kunt uploaden. Dit gaat heel simpel met behulp van de bijbehorende app.

Wat kost het?

Helaas is The Ripple Maker op dit moment alleen nog maar in Canada en de V.S. verkrijgbaar, maar hopelijk komt daar snel verandering in.

Hoeveel het apparaat kost? Een luttele $999,- (omgerekend €922,-). En dan hebben we het nog niet over de maandelijkse fee à $75,- (€69,-).

Het resultaat mag er wezen, maar door de hoge aanschafprijs is The Ripple Maker wat ons betreft beter besteed aan de horecawereld of grootschalige bedrijven. Voor nu gaan we dus nog maar even zelf aan de slag.

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Een selfie op je cappuccino: The Ripple Maker ‘print’ latte art
Sluiten