Culy
Culy Inspiratie 25 mei 2012

Een kijkje in Noma’s Foodlab: where the real magic happens

Het Deense toprestaurant Noma in Kopenhagen kennen de echte culy’s natuurlijk allemaal. Het restaurant is laatst wederom uitgeroepen tot ‘s werelds beste restaurant. Het restaurant is gelegen op de begane grond van een 18e eeuws pakhuis dat is ontworpen door Space, een multidisciplinaire design studio. Het interieur in het restaurant is ontworpen met dezelfde uniekheid: experimenteel en eenvoud, net als het voedsel zelf.

Maar de bovenste verdieping in het pakhuis is nog belangrijker, where the real magic happens… De experimentele keuken van Noma die ook wel bekend staat als Noma FoodLab. Hier is de stijl van het interieur van het restaurant doorgetrokken.

3XN-NOMA-Lab-An-Architectural-Cookbook-for-the-Nordic-Cuisine-yatzer-163XN-NOMA-Lab-An-Architectural-Cookbook-for-the-Nordic-Cuisine-yatzer-153XN-NOMA-Lab-An-Architectural-Cookbook-for-the-Nordic-Cuisine-yatzer-143XN-NOMA-Lab-An-Architectural-Cookbook-for-the-Nordic-Cuisine-yatzer-133XN-NOMA-Lab-An-Architectural-Cookbook-for-the-Nordic-Cuisine-yatzer-123XN-NOMA-Lab-An-Architectural-Cookbook-for-the-Nordic-Cuisine-yatzer-93XN-NOMA-Lab-An-Architectural-Cookbook-for-the-Nordic-Cuisine-yatzer-4 (1)3XN-NOMA-Lab-An-Architectural-Cookbook-for-the-Nordic-Cuisine-yatzer-8

Op zoek naar meer toffe culinaire plekken? Check Culy Hotspots, onze verzameling van de allerleukste adresjes.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Een kijkje in Noma’s Foodlab: where the real magic happens
Sluiten