Culy
Culy Drinken 25 juli 2015

Owl’s Brew: dé easy basis voor homemade cocktails

Een hip product uit Amerika is Owl’s Brew: een non-alcoholische drank op basis van thee, die gemakkelijk te mixen is met je favoriete sterke drank.

Owl’s Brew zit in stoere, zwarte flesjes en is een blend van natuurlijke ingrediënten als thee, fruit, verschillende kruiden en specerijen. Het drankje is speciaal bedoeld voor het maken van cocktails en dat wordt je zo wel heel gemakkelijk gemaakt.

Zo gebruik je het: je mixt twee delen Owl’s Brew met één deel gin, wodka of een andere (sterke) drank naar keuze, en je homemade cocktail is klaar. Hoe makkelijk kan het zijn!

Owlsbrew1
Owl’s Brew is verkrijgbaar in vier verschillende varianten. Ons lijkt de White and Vine met witte thee, granaatappel, citroen en watermeloensap vooral erg lekker.

Andere varianten zijn The Classic (met English Breakfast-thee, een vleugje citroen en limoen), Pink & Black (met zwarte thee, hibiscus, citroen en aardbei) en Coco-Lada (met zwarte thee, chai-kruiden, kokos en ananas).

Owl’s Brew is een Amerikaans product en in Nederland in de winkel niet te koop. Wel zijn de flesjes te bestellen via Amazon.

OwlsBrew

Bron: Facebook

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Owl’s Brew: dé easy basis voor homemade cocktails
Sluiten