Culy
Culy Drinken 17 januari 2013

NYC tip: zalige koffie en prachtige kopjes van Kobrick

Al sinds de jaren 20 van de vorige eeuw is de Kobrick familie bezig met het roosteren van de beste koffie van New York en omstreken. De passie van de familie straalt er van af en is ook meer dan te proeven. Het begint bij de beeldschone zakjes waarin de koffie verpakt is en eindigt bij een kop prachtig wit porselein met het zwart-wit logo gevuld met dampende koffie, wat wil je nog meer?

Maar Kobricks koffie heeft er niet altijd zo mooi uit gezien. Toen Kobricks begon met het produceren van deze biologische vijfsterren koffie was het nog een bescheiden bedrijfje met een klein aantal schenkers en een weinigzeggende look. Om het merk een sterkere identiteit te geven en het klaar te stomen voor het grote publiek hebben ze een bedrijf ingehuurd om een nieuw logo en verpakking te ontwikkelen.

Kobrick 2

Toen we dit merk zagen dachten we maar één ding: dit moeten wij hebben! De prachtige producten van Kobrick zijn online verkrijgbaar, maar helaas alleen voor bewoners van de US. Voor ons zal het voorlopig bij zwijmelen blijven, maar mocht je in NYC zijn kan je op zoek gaan naar een van de vele verkooppunten.

In New York, maar ook in andere steden en staten, is de koffie te koop bij winkels, maar ook zeker verkrijgbaar bij tal van de restaurants, bars en cafés die de stad rijk is. Op internet is het vinden van een Kobricks Coffee Shop ontzettend makkelijk, via onder andere Facebook heb je in een mum van tijd een van de locaties gevonden.

Kobrick 3Kobrick1Kobrick
Kobrick 4

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
NYC tip: zalige koffie en prachtige kopjes van Kobrick
Sluiten