Culy
Culy Drinken 29 december 2011

Mannen gaan voor kruidige thee, vrouwen voor avontuurlijk & fruitig

Tea Bar, een Amsterdamse theewinkel, heeft onderzoek gedaan naar de verschillen in keuze voor theesoorten tussen vrouwen en mannen. Zij merkten op dat meer dan driekwart (78%) van de mannen kiest voor een kruidige thee met specerijen als kaneel en kruidnagel of een groene thee met citrus. Vrouwen laten zich sneller te verleiden door weldadige kruidenmelanges of een thee met de smaak van fris rood fruit.

Waar mannen een theekeuze maken en hier bij blijven als deze bevalt, zijn vrouwen avontuurlijker ingesteld. Meer dan de helft (56%) van de vrouwen neemt vaak een voor haar onbekende thee mee naar huis.

Grappig om te weten, toch? Op basis van deze informatie heeft Tea Bar een theecollectie voor mannen en vrouwen samengesteld. De ladies en gents teapacks bevatten de populairste theeën van Tea Bar en zijn ontworpen in samenwerking met Proud Design, een Amsterdams verpakkingsdesign bureau.

Tea collection for ladies: Black Beauty is een zwarte power fruit thee met gojibessen en granaatappelen, Sensual Healing is een weldadige kruidenmelange met citroengras en stukjes aardbei en Sensei Sencha is groene thee klassieker met citroen. Prijs: €15,95.

Tea Collection for gents: met groene thee waar je energie van krijgt, Herb–a–Lot kruiden thee voor een relaxte mood en een robuuste zwarte Amsterdam blend met kaneel om stevig de dag mee te starten. Prijs: €15,95.

En dan is er ook nog de Green Tea Collection: met Tea Bars best verkochte groene thee Carribean Green, Flower Power en Hello Sunshine (verrassende smaaksensaties met stukjes kokos en limoen, diverse bloemen en schijven fruit). Prijs: €15,95.

culy0001culy0003

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Mannen gaan voor kruidige thee, vrouwen voor avontuurlijk & fruitig
Sluiten