Culy
Culy Drinken 2 sep 2013

CoffeeCompany opent eigen koffiebranderij met proeflokaal

Na jaren van malen, zetten en pruttelen is het dan zover: CoffeeCompany opent vandaag haar eigen koffiebranderij mét proeflokaal en zes nieuwe ‘single origin’ koffies.

Al sinds 1996 verreikt CoffeeCompany ons leven met kwaliteitskoffie, afkomstig van boeren die een eerlijke prijs voor hun waar krijgen. Eerder werkten ze al met twee soorten bonen die ze zelf bij de boer kopen, maar de wens om te werken met meer verschillende koffiesoorten werd steeds groter en een plan was geboren.

In de branderij aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost worden niet alleen bonen gebrand, maar kunnen koffieliefhebbers ook terecht voor proeverijen en is het mogelijk om te koffie ter plekke aan te schaffen. Daarnaast zullen de verschillende soorten in de filialen van CoffeeCompany worden verkocht en gaan de barista’s aan de slag met nieuwe zetsystemen, naast espresso.

Naast dat vanaf vandaag de branderij haar deuren opent, zal op vrijdag 13 september aan de Oosterdokskade 137 te Amsterdam het nieuwste filiaal worden geopend. Hier zullen het nieuwe logo en huisstijl worden gepresenteerd, en kunnen klanten kennismaken met de nieuwe soorten koffie en verschillende zetsystemen.

Koffiebranderij CoffeeCompany
Zeeburgerpad 1, Amsterdam

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

Word lid van de lekkerste community van Nederland

Reageer op artikel:
CoffeeCompany opent eigen koffiebranderij met proeflokaal
Sluiten