Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Nieuws 4 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

Stop waar je mee bezig bent – Aldi verkoopt hondenwijn en dat is te gek

Ondanks dat we de feestdagen niet met een groot gezelschap kunnen vieren, hebben hondenbezitters hun beste vriend altijd om zich heen dartelen. Ook met de feestdagen. Gezellig! En yes, in de Aldi folder week 50 staat hondenwijn, waardoor je dit jaar samen met je viervoeter kunt wijnen. Tell me more, tell me more.

Jij aan de Chardonnay, je hond aan de Posh Pooch. Het klinkt als een droom die werkelijkheid wordt, want lekker wijnen met je huisdier klinkt hartstikke romantisch.

Hondenwijn in de Aldi folder week 50

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat jouw hond gekke dingen gaat doen zodra de wijn naar zijn of haar hoofd stijgt. Er zit uiteraard geen alcohol in – de wijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten met onder andere vlierbloesem en ginseng. Deze hondenwijn zit vol met vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Klinkt goed!

Je kunt de Posh Pooch hondenwijn vanaf 7 december in alle Aldi-filialen vinden. De wijn wordt verkocht voor € 2,49 per flesje. Een bakje met zijn lievelingsbrokjes ernaast, en het kerstmenu staat op tafel.

Kattenmens?

Allemaal leuk en aardig, maar wil jij veel liever een avondje wijnen met je kat? Geen probleem, Posh Pooch is ook geschikt voor katten. Het is alleen oppassen geblazen met honden en katten die jonger dan 3 maanden oud zijn.

Ook belangrijk om te weten: deze wijn is niet geschikt voor menselijke consumptie. Haal voor jezelf dus lekker een glaasje rood of wit bij de Aldi, en schenk voor je hond nog een glaasje (of drinkbak) met Posh Pooch in. Cheers!

Meer over wijn:

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Stop waar je mee bezig bent – Aldi verkoopt hondenwijn en dat is te gek
Sluiten