Redactie
Redactie Inspiratie 29 dec 2014

Dit zijn de meest bizarre Domino’s pizza’s ter wereld

Van banaan in India tot Oreo’s in de Verenigde Staten: Domino’s legt wereldwijd een boel bijzondere toppings op hun pizza’s. Wij zetten de meest opvallende voor je op een rijtje.

Met pindasaus – Taiwan
In de korst van een Domino’s pizza uit Taiwan kan je zomaar een vulling van pindasaus en mozzarella tegenkomen. Of we het er smakelijk uit vinden zien? Niet echt…

Kobe beef – Japan
Kobe beef – beter bekend als wagyu beef – is het vlees uit Japan dat van koeien komt die onder meer gemasseerd worden en Japans bier drinken. Een kostbaar stukje vlees en daarom ook een prijzige pizza! Je betaalt er ruim €50,- voor.

World Cup – Zuid Korea
Deze pizza werd in de zomer van 2014 – ter ere van de World Cup in Brazilië – geïntroduceerd in Zuid-Korea. Hij heet de ‘Churrasco Cheese Roll Pizza’ en is geïnspireerd op de de Braziliaanse churrasco spiesen.

De pizza bevat onder meer paprika, ui en stukjes beef. Verder is de korst gemaakt van cheese rolls, die weer geïnspireerd zijn op de Braziliaanse pão de queijo.

Kip als pizzabodem – Verenigde Staten
In de Verenigde Staten heeft Domino’s een pizza op de markt gebracht met een pizzabodem van… krokante kipstukjes! Wij vroegen ons af: kunnen we dit eigenlijk nog wel een pizza noemen?

Met banaan – India
Banaan op een pizza is in sommige laden helemaal niet vreemd. Ook in India zijn ze er dol op. Deze pizza is gemaakt met groene pepers en banaan en is daardoor zowel zoet als spicy. Wij zijn er best nieuwsgierig naar!

Oreo dessert pizza – Verenigde Staten
Wist je dat er ook zoiets bestaat als een dessert pizza? Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar deze pizza wordt gemaakt met Oreo koekjes!

Zuurkool met worst – Nederland
Wij kunnen er ook wat van! Een pizza met zuurkool en worst in de korst? Dat kan alleen in Nederland…


Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Dit zijn de meest bizarre Domino’s pizza’s ter wereld
Sluiten