Culy
Culy Inspiratie 16 september 2016

Dit zijn de 3 leukste food festivals dit weekend

Elke vrijdag vind je op Culy.nl een overzicht met vier van de leukste food festivals van Nederland. Met niet alleen food festivals en markten in Amsterdam, maar verspreid door het hele land. 

Rrrollend – Groningen

Rrrollend is het reizende foodtruckfestival dat van april tot oktober neerstrijkt in tal van Nederlandse steden. Dit weekend kun je op de Ossenmarkt genieten van de vaste formule boordevol eten, drinken en gezelligheid.

Entree is zoals altijd gratis en het aanbod aan foodtrucks is weer lekker uitgebreid. Neem ook vooral je kids mee, want voor hen is genoeg te doen.

Rrrollend – 16 tot en met 18 september – Ossenmarkt, Groningen

Foodfestival Delft – Delft

Foodfestival Delft is anders dan de meeste soortgenoten, omdat hier gezond – maar vooral ook lekker – eten centraal staat.

Haal de lekkerste producten op de foodmarkt, laat je inspireren door de verschillende sprekers, proef tijdens de proeverijen en leer tijdens de workshops. Ook worden er verschillende films afgespeeld. Entree is gratis, maar de workshops, lezingen en presentaties wordt wel een klein bedrag gevraagd.

Foodfestival Delft – 18 september – Doelentuin, Delft

ArteFlavour – Amsterdam

ArteFlavour is hét evenement voor de liefhebber van Italiaans eten en cultuur. Entree is gratis en naast Italiaans streetfood geniet je de hele dag van live muziek en verschillende exposities.

Daarbij is er een aantal workshops voor zowel volwassenen als kinderen en houden ze de prijzen voor het eten bewust laag.

ArteFlavour – 18 september – Buurtboerderij Ons Genoegen, Amsterdam

Tagliatelle tomatensaus pasta stock

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Dit zijn de 3 leukste food festivals dit weekend
Sluiten