Redactie
Redactie Inspiratie 29 jul 2016

Dit zijn de 3 leukste food festivals dit weekend

Elke vrijdag vind je op Culy.nl een overzicht met drie van de leukste food festivals van Nederland. Met niet alleen food festivals en markten in Amsterdam, maar verspreid door het hele land. 

Beach Food Festival – Oudeschild (Texel)

Dit weekend een food festival op een meer ongebruikelijke locatie, namelijk het strand! Op zaterdag en zondag geniet je op het strand van Oudeschild (Texel) van beach food. Denk aan haring, gerookte vis, burgers, salades en uiteraard ook een flinke lading schaal- en schelpdieren.

Beach Food Festival – 29 en 30 juli – Waddenhaven Oudeschild, Texel

Kwaku Summer Festival – Amsterdam

In de hoofdstad vindt elk jaar het Surinaamse Kwaku festival plaats en dit jaar duurt het tot en met 7 augustus. Tijdens het festijn geniet je van verschillende Surinaamse artiesten en natuurlijk de meest uiteenlopende hapjes, van roti tot fladder en van bara’s tot schaafijs.

Entree kost 3,33 per dag en op de website vind je het volledige programma.

Kwaku Summer Festival – 16 juli tot en met 7 augustus – Nelson Mandelapark, Amsterdam

Foodfestival Ommen – Ommen

Ook in het Oosten van Nederland vindt dit weekend Foodfestival Ommen plaats. Ook hier is de keuze reuze en geniet je van muziek, hapjes en drankjes.

Foodfestival Ommen – 29 tot en met 31 juli – De Voormars, Ommen

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Dit zijn de 3 leukste food festivals dit weekend
Sluiten