Redactie
Redactie Inspiratie 15 feb 2014
Leestijd: 0 minuten

Deze Instagrammer is dol op symmetrische ontbijtjes

Het Instagram account van Michael Zee staat vol met culinaire ontbijtjes. Maar dat is niet het opvallende aan zijn profiel – ontbijtfoto’s zien we tegenwoordig constant opduiken. Nee, het bijzondere aan zijn foto’s: alle ontbijtjes zijn perfect identiek én symmetrisch neergezet.

“I always make a breakfast for my boyfriend and they just ended up being symmetrical”, aldus Michael. Heerlijk om naar te kijken als je van strak en symmetrisch houdt!

Symmetrical-Breakfasts-1Symmetrical-Breakfasts-2Symmetrical-Breakfasts-3Symmetrical-Breakfasts-4Symmetrical-Breakfasts-5Symmetrical-Breakfasts-6Symmetrical-Breakfasts-7.1Symmetrical-Breakfasts-8Symmetrical-Breakfasts-10Symmetrical-Breakfasts-11Symmetrical-Breakfasts-13Symmetrical-Breakfasts-14Symmetrical-Breakfasts-15Symmetrical-Breakfasts-16Symmetrical-Breakfasts-17Symmetrical-Breakfasts-18Symmetrical-Breakfasts-19Symmetrical-Breakfasts-20Symmetrical-Breakfasts-21Symmetrical-Breakfasts-22Symmetrical-Breakfasts-23Symmetrical-Breakfasts-24Symmetrical-Breakfasts-25Symmetrical-Breakfasts-26Symmetrical-Breakfasts-27Symmetrical-Breakfasts-28Symmetrical-Breakfasts-29Symmetrical-Breakfasts

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Deze Instagrammer is dol op symmetrische ontbijtjes
Sluiten