Redactie
Redactie Inspiratie 15 feb 2014

Deze Instagrammer is dol op symmetrische ontbijtjes

Het Instagram account van Michael Zee staat vol met culinaire ontbijtjes. Maar dat is niet het opvallende aan zijn profiel – ontbijtfoto’s zien we tegenwoordig constant opduiken. Nee, het bijzondere aan zijn foto’s: alle ontbijtjes zijn perfect identiek én symmetrisch neergezet.

“I always make a breakfast for my boyfriend and they just ended up being symmetrical”, aldus Michael. Heerlijk om naar te kijken als je van strak en symmetrisch houdt!

Symmetrical-Breakfasts-1Symmetrical-Breakfasts-2Symmetrical-Breakfasts-3Symmetrical-Breakfasts-4Symmetrical-Breakfasts-5Symmetrical-Breakfasts-6Symmetrical-Breakfasts-7.1Symmetrical-Breakfasts-8Symmetrical-Breakfasts-10Symmetrical-Breakfasts-11Symmetrical-Breakfasts-13Symmetrical-Breakfasts-14Symmetrical-Breakfasts-15Symmetrical-Breakfasts-16Symmetrical-Breakfasts-17Symmetrical-Breakfasts-18Symmetrical-Breakfasts-19Symmetrical-Breakfasts-20Symmetrical-Breakfasts-21Symmetrical-Breakfasts-22Symmetrical-Breakfasts-23Symmetrical-Breakfasts-24Symmetrical-Breakfasts-25Symmetrical-Breakfasts-26Symmetrical-Breakfasts-27Symmetrical-Breakfasts-28Symmetrical-Breakfasts-29Symmetrical-Breakfasts

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Deze Instagrammer is dol op symmetrische ontbijtjes
Sluiten