Redactie
Redactie Inspiratie 15 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

De top-100 leukste restaurants in Amerika

Het blijft altijd lastig: het vinden van een goed, maar vooral leuk restaurant wanneer je op vakantie bent. Vaak zijn tips uit reisgidsen erg commercieel en liggen de écht leuke plekjes buiten het centrum of in afgelegen straatjes, slecht te vinden dus.

In samenwerking met duizenden restaurantgangers in de Verenigde Staten heeft de Amerikaanse variant van Seat Me, Open Table, een lijst gemaakt met de top 100 leukste restaurants in Amerika. Gebaseerd op 5 miljoen recensies van meer dan 15.000 restaurants in alle staten van Amerika is een lijst ontstaan met restaurants in uiteindelijk 17 staten. Hier luchten foodies hun hart en geniet je van authentieke gerechtjes met een excellente smaak uit verschillende keukens.

Niet alleen restaurants met de moderne Amerikaanse keuken passeren de revue, keukens uit de hele wereld werden gewaardeerd. Van Mexicaans tot Duits en van Japans tot Italiaans, er is voor ieder wat wils. Opvallend is dat ruim een kwart van de restaurants uit de lijst in Californië zit en dat San Fransisco de grote “winnaar” is met 13 genoemde restaurants.

Mocht je binnenkort naar Amerika gaan, kijk dan vooral naar de lijst en kies een van de vele heerlijke en gezellige restaurants die de Verenigde Staten rijk is.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
De top-100 leukste restaurants in Amerika
Sluiten