Redactie
Redactie Inspiratie 23 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

De Single Food Club: een diner voor alleen singles zónder de nadruk op daten

Waar je bij veel horecagelegenheden nog wordt weggekeken als je alleen aan tafel gaat, wil de Single Food Club dit taboe doorbreken. Hiervoor organiseren ze een diner met de langste eettafel van Nederland, speciaal voor mensen die alleen een avond uit willen.

Op zondag 2 augustus vindt het evenement plaats in Hotel de Goudfazant in Amsterdam-Noord. Tijdens de avond wordt bewust niét de nadruk gelegd op daten, maar juist op het genieten van een diner in je eentje. Het doel is dan ook om de traditionele horeca wakker te schudden en te pleiten voor meer single tafels in restaurants.

Om het niet op een datingevenement te laten lijken, is er zelfs een  no-match maker ingeschakeld die gaat kijken bij wie je juist helemaal niet past (haha!). Ook wordt er niet steeds van plaats gewisseld, wat bij veel speed dating events juist wel het geval is.

Niet alleen is het concept gaaf, ook het menu is érg aantrekkelijk. Hierbij staat de Mediterrane keuken centraal met gerechten als risotto met zomergroenten, burrata, Black Angus bavette en hemelse modder met amandelcrunch.

Single Food Club is een initiatief van Vlinder Producties. Tickets bestel je hier en kosten €55,- voor een menu, inclusief drankjes. 

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
De Single Food Club: een diner voor alleen singles zónder de nadruk op daten
Sluiten