Culy
Culy Inspiratie 24 augustus 2015

Dé nieuwe culinaire hype in NYC is ‘opgerold’ ijs

Bij 10Below Ice Cream in New York City wordt elke dag steevast een ellenlange rij gevormd. Waar iedereen voor komt is duidelijk: rolled ice cream!

In de winkel van 10Below Ice Cream kies je eerst je favoriete smaakcombinatie. Denk bijvoorbeeld aan key lime pie (met verse limoen en Graham Crackers), Monkey Business (met banaan en Nutella) of Honey Boo Boo (met blauwe bessen, frambozen en honing).

Vervolgens wordt voor de traktaties eerst de basis voor het ijs (een crème anglaise) gemixt met de smaakmakers die ter plekke worden fijngehakt.

Hierna wordt het bevroren tot ijs en met een metalen spatel tot rolletjes geduwd. In totaal duurt het slechts een paar minuten en het resultaat is de super aantrekkelijke rolled ice cream.

Je vindt 10Below Ice Cream aan 10 Mott Street in New York City. 

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Dé nieuwe culinaire hype in NYC is ‘opgerold’ ijs
Sluiten