Redactie
Redactie Inspiratie 6 mrt 2013
Leestijd: 1 minuut

Schoenenlovers opgelet: high-tea à la Jimmy Choo

Foodies en fashion addicts opgelet: het exclusieve Mandarin Oriental hotel in Hong Kong presenteert een high tea geïnspireerd op de voorjaarscollectie van een van de mooiste schoenenlabels op aarde: Jimmy Choo.

Sounds like heaven, right?  Oké, je moet er wel ‘even’ voor naar Hong Kong maar dan kun je ook letterlijk zijn schoenen en tassen verorberen in de vorm van een high tea. Alleen een high tea te karig? Een nachtje slapen behoort ook tot de opties.

Op het fashionable menu staan onder andere sandwiches met gerookte zalm, komkommer en creamcheese (passend bij de CAYLA clutch), sandwiches met een mousse van ham en mosterd van Savora uit Frankrijk en pumps van foie gras op knapperig briochebrood.

Qua zoete hapjes zijn er Jimmy tasjes van witte chocolade met lychee-, rozen- en frambozenmousse, killer heels van romige melkchocolade met citroen en chocoladebiscuit en Chupa Chup macarons gevuld met passiefruit en een crème van mango, groene thee en aardbeien.Verrassend genoeg kost de high tea maar €27,80 per persoon! Als extraatje krijgt je ook nog een fashionable Jimmy Choo pakketje mee naar huis.

Er is ook een exclusief Jimmy Choo pakket. Deze kost wel ietsje meer: voor ongeveer €1170,30 mag je één nachtje slapen in de überluxe ‘L900 Landmark Suite’ in het Mandarin Oriental hotel in Hong Kong. Ook inbegrepen: een high tea voor twee in de MO Bar en een paar Jimmy Choo’s naar keuze (!) ter waarde van €495,90. Een vrouw mag zichzelf best af en toe verwennen toch?

Mocht je interesse hebben en in de buurt zijn: het arrangement is nog te boeken tot 9 april 2013. High tea’en kan wat langer: tot 5 mei 2013.

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Schoenenlovers opgelet: high-tea à la Jimmy Choo
Sluiten