Culy
Culy Inspiratie 01-08-2015

Dankzij een kinderverbod is het in dit Australische restaurant drukker dan ooit

Wauw, Restaurant Flynn’s in het Australische Queensland nam onlangs een wel héél dramatische maatregel: vanaf heden zijn kinderen er onder de 7 jaar niet meer welkom. En nee, dit is geen stunt of grap. 

Na een aanvaring met een ouder van een overstuur kind besloot manager Sonia om het verbod in te laten gaan. Zo schrijft ze op de Facebook-pagina van het restaurant een verklaring met daarin de reden dat ze vindt dat elke gast een prettige ervaring moet krijgen. Of het er nu stampensvol of bijna uitgestorven is.

Hoewel er zowel positieve als negatieve reacties binnenstroomden, ervaart het restaurant de drukste weekenden sinds 14 jaar! Niet alleen zijn sommigen juist erg blij met het verbod waardoor ze sneller naar het restaurant gaan, ook geven ze meer uit. Aldus eigenaar Liam Flynn.

Schermafbeelding 2015-07-31 om 16

Wij vinden het een nogal rigoreuze maatregel, maar kunnen ons best voorstellen dat het voor sommige gasten juist fijn is. Zelf hoopt Flynn dat hierdoor ook een discussie ontstaat over hoe kinderen zich in restaurants zouden moeten gedragen.

Wat denk jij: is het een goed idee om een kinderverbod voor sommige restaurants in acht te nemen? Of vind je het volslagen idioot? Laat het ons weten via de onderstaande poll.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Dankzij een kinderverbod is het in dit Australische restaurant drukker dan ooit
Sluiten