Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Inspiratie 26 jul 2019
Leestijd: 3 minuten

Culy’s Weekmenu: deze gerechten kun je warm én koud eten

Dinsdag

Vegetarische noodles met tempeh voor weekmenu week 31

Ook noedels kun je vaak prima koud eten, vooral als je udon noodles of normale ramen noodles gebruikt. Deze noodles met tempeh en pindakaas zijn een heerlijke variatie aan smaken en structuren, door de krokant gebakken tempeh, romige pindakaas-dressing en zoetzure komkommer.

Als je de honing vervangt door agavesiroop, is dit recept zelfs helemaal vegan.

Culy Homemade: verslavend lekkere noodles met tempeh en pindakaas

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu: deze gerechten kun je warm én koud eten
Sluiten