Redactie
Redactie Inspiratie 22 sep 2012

Culy Italia: Italiaanse illustraties voor aan de muur

Een nieuwe rubriek op Culy: Culy Italia. Hiervoor schrijft Saskia Balmaekers, Italië-expert, blogger van Ciao Tutti en redacteur van De Smaak van Italië, haar favoriete Italiaanse recepten, hotspots en tips. 

Op zoek naar een mooi cadeau voor een jarige vriendin beland ik al surfend op het weblog van Anek, een illustratrice uit Zagreb. Hoewel zij zelf niet Italiaans is, draagt ze de Italiaanse keuken een meer dan warm hart toe. Haar liefde voor verse ingrediënten en passie voor lekker koken vertaalt zich in originele illustraties die in de keuken van elke Italiëliefhebber horen te hangen. Van onderstaande illustraties word je niet alleen heel vrolijk, maar ook en vooral heel hebberig. Ik althans wel!

Wie ook een illustratie van Anek aan de muur wil hebben hangen, kan haar werk kopen via de website van Etsy. Zien wat Anek maakt, kan via haar eigen weblog. Laat de Italiaanse sfeer maar binnen in je keuken!

Anek verzameling illustratiesanek_banner_tumblrItaliaanse zomerLa cucina piccolaOlijfoliePasta ti amoPestoPrimaveratiramisu en pannacotta

Vanaf Saskia krijgen Culy-lezers wekelijks een Italiaanse culinaire tip, van een nieuw koffieadresje in Rome tot het beste wijnbarretje van Venetië. Tussendoor kun je je dosis Italiaans op peil houden via Ciao Tutti. A presto!

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Culy Italia: Italiaanse illustraties voor aan de muur
Sluiten