Redactie
Redactie Inspiratie 23 jan 2015

Culy.nl organiseert Culy Food Festival

Groot nieuws: er komt voor het eerst een Culy festival! Op zaterdag 4 en zondag 5 april 2015 (het Paasweekend) organiseren we namelijk het Culy Food Festival. Het gevoel van Culy.nl online, maar dan offline. Heerlijk eten, toffe food workshops, films, muziek, de bekende gezichten van Culy en méér. Nu kunnen we jullie allemaal eindelijk ontmoeten!

We toveren in het Paasweekend de prachtige en stoere locatie SugarCity (10 minuutjes van Amsterdam) om tot een culinair walhalla. Recepten wordt proeven, gadgets wordt testen, hotspots wordt ontdekken en inspiratie wordt beleven. Kortom: een toegankelijke en smakelijk weekend dat meer is dan een ‘fun’ festival alleen. Een ideaal food festival zoals wij dat voor ogen zien: relaxed, gezellig en vol culinaire verrassingen.

Hoewel Culy Food Festival een bijzonder event wordt met een unieke food line-up, wordt het zéker geen exclusieve bedoening met torenhoge prijzen. We zorgen ervoor dat ook foodies met een kleiner budget hier optimaal culinair kunnen genieten. Trek vooral je lekkerste jeans aan en laat je strakke pak thuis; op het Culy Food Festival draait het om genieten.

Lees meer op: culy.nl/festival

Laat ook via Facebook weten dat je komt:

Programmering

De programmering van Culy Food Festival is allesbehalve standaard. Verwacht een culinaire jungle met pop-up restaurants verspreid over diverse ruimtes, met veel ruimte om te zitten en te ontspannen.

Van gourmet hamburgers tot een all-day breakfast club, en van streetfoodgerechten uit Londen tot de beste cocktails van getalenteerde shakers. Maar verwacht ook gezonde hapjes, bijzondere amuses, frisse sapjes en onbekende smaken.

Eat – drink – play

Maar het Culy Food Festival draait niet alleen om lekker zitten & eten. We nodigen je uit om culinaire workshops te volgen, films te kijken waar het water je van in de mond loopt, meer te leren over ingrediënten, tips van chefs te krijgen en lekker boodschappen te doen voor thuis.

Uiteraard ontbreekt een spectaculaire bar en goede muziek niet op dit evenement. ‘s Avonds zal absoluut het lichten worden gedimd, het vuur wat opgestookt en zullen de voetjes van de vloer gaan.

Zaterdag 4 april is Culy Food Festival geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Zondag 5 april is Culy Food Festival geopend van 13.00 tot 22.00 uur.

De gehele programmering + het blokkenschema wordt later bekend gemaakt.

Lees meer op: culy.nl/festival

Festival Facts:

Data: zaterdag 4 april 13.00 – 23.00 uur en zondag 5 april 13.00-22.00 uur
Locatie: SugarCity, Halfweg (10 minuten van station Amsterdam CS en station Haarlem)
Tickets koop je hier online

Lees meer op: culy.nl/festival

Locatie

Culy Food Festival vindt plaats in SugarCity. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Haarlem: je bent er met de trein binnen 10 minuten vanaf Station Amsterdam Centraal of Haarlem en binnen 15 minuten vanaf Schiphol. De NS rijdt met vier Sprinters per uur naar het station van SugarCity; dit NS-station ligt op slechts 1 minuut lopen van Culy Food Festival.

Het festival is ook gemakkelijk met de auto te bereiken via verschillende A en N wegen. Er is, naast de liften op de perrons, een P+R terrein gerealiseerd. Er is hier ruim plek voor je auto.

De uitgebreide routebeschrijving naar SugarCity vind je hier.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Culy.nl organiseert Culy Food Festival
Sluiten