Culy
Culy Inspiratie 8 oktober 2012

Culinair genieten bij 24Kitchen Live On Stage

Toen de televisiezender 24Kitchen op 1 oktober 2011 eindelijk op de buis verscheen kon ons geluk niet op: éindelijk is er dan een zender waar we kunnen genieten van alléén maar culinaire tv-programma’s!

Nog steeds genieten we dagelijks van de leukste kookprogramma’s van onder andere de fantastische Annabel Langbein, de altijd fijne Jamie Oliver en de charmante Anthony Bourdain, wat willen we nog meer?

Dat het nóg beter kan blijkt wel: op 13 oktober zullen de koks van 24Kitchen een fantastische culinaire show in de Heineken Music Hall in Amsterdam geven en JIJ kan daar nog bij zijn! De verschillende koks, waaronder Rudolph van Veen en één van de twee vrouwelijke meesterchefs van Nederland Angélique Schmeinck, hebben een avondvullend programma gemaakt waarbij culinaire inspiratie in de hoofdrol staat. De kaarten zijn bijna uitverkocht, dus wees snel!

Niet alleen wordt er een bijzonder 5-gangen menu live gemaakt maar delen de chefs ook persoonlijke verhalen en ervaringen, geniet je van livemuziek en niet te vergeten kook-inspiratie. Daarnaast krijg je na afloop alle recepten mee en kan je, je culinaire helden ontmoeten. Culy is aanwezig, jij toch ook?

Het evenement vindt plaats in de Amsterdamse Heineken Music Hall en de laatste kaarten zijn hier verkrijgbaar. De prijzen variëren tussen de €29 en €37 euro.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Culinair genieten bij 24Kitchen Live On Stage
Sluiten