Culy
Culy Inspiratie 12 februari 2014

Boodschappen doen 2.0: je favoriete vlees online bestellen

De tijd dat alleen de slager het beste vlees verkoopt is allang voorbij, en sinds een paar jaar kan je ook zelfs op het internet terecht voor je cote de boeuf en ossenhaas. Zo ook bij de webshop van Beef & Steak.

Toegegeven, ook wij vinden het ter plekke uitzoeken van een stukje vlees toch nog steeds wel het prettigst. Maar het gemak van een paar klikjes op je muis en het bezorgen aan de deur is toch wel érg fijn, waardoor we toch echt zijn gezwicht voor deze handige service.

We deden eerder al een bestelling bij een Gooische slagerij: een ‘offline’ slager met een online webshop erbij. Nu onderzochten we het  assortiment van Beef & Steak, een slager die alleen online opereert.

wagyu
Bron: Flickr

De keuze is erg groot: je kunt er echt voor álle soorten terecht. Van rund tot lam en van burger tot boeufnoem het en ze hebben het bij Beef & Steak. Daarnaast verkopen ze alleen de beste rassen, en hebben ze zelfs het bijzondere Wagyu vlees.

De prijzen lopen erg uiteen, en je betaalt over het algemeen voor een van tevoren opgegeven hoeveelheid. Bijvoorbeeld per 150 of 250 gram vlees, waardoor je niet per sé meteen een grote hoeveelheid hoeft te kopen. De verzendkosten zijn vanaf €5,40, en bestel je boven de €60,-? Dan is het verzenden gratis.

Kijk voor meer informatie op de website van Beef & Steak.

pulled pork
Bron: Flickr

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Boodschappen doen 2.0: je favoriete vlees online bestellen
Sluiten