Redactie
Redactie Boodschappen 9 jul 2014
Leestijd: 1 minuut

Boodschappen doen 2.0: gaan we straks nooit meer naar de supermarkt?

Het wordt steeds normaler om je boodschappen te laten bezorgen, maar een groot nadeel is dat je vaak lang van tevoren je bestelling moet doorgeven. Het Amerikaanse Instacart is het antwoord op dit probleem en bezorgt je boodschappen binnen twee uur aan het gewenste adres.

In plaats van een aantal dagen of zelfs een week van tevoren door te moeten geven wat je die week wil eten, kan je met behulp van de gelijknamige app binnen een paar uur je boodschappen laten bezorgen.

Daarnaast kun je kiezen uit de producten van meerdere aangesloten supermarkten, is alles kakelvers én overlegt de shopper met je als een product niet verkrijgbaar is. Kan het nog makkelijker?

Schermafbeelding-2014-06-28-om-11.43.121

Helaas is er ook een nadeel aan verbonden. Zo zijn de prijzen van de producten tien tot twintig procent hoger dan in de supermarkt en betaal je tussen de $3,99 en $9,99 aan bezorgkosten. Niet geheel onlogisch, maar het maakt de drempel om te bestellen waarschijnlijk wel een stuk hoger.

Inmiddels kunnen inwoners van onder andere NYC, L.A., Chicago, Boston, Austin, San Francisco en Seattle gebruik maken van deze dienst, maar aan het einde van dit jaar zullen er nog eens zeven steden aan worden toegevoegd. Of dit concept ooit naar Nederland zal komen? Wij hopen van wel!

o-INSTACART-570

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Boodschappen doen 2.0: gaan we straks nooit meer naar de supermarkt?
Sluiten