Redactie
Redactie Inspiratie 8 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Culy ontdekt… BitesWeLove: elke week lekkere tussendoortjes in de brievenbus

Goed nieuws: de makers van de populaire FoodWeLove-box hebben iets nieuws: BitesWeLove! Culy testte het uit.

Als je je abonneert op de FoodWeLove box, krijg je elke maand een enorme doos vol delicatessen opgestuurd. BitesWeLove heeft een ander concept: daarmee krijg je elke week (!) je favoriete bites bij je thuis of op kantoor bezorgd. Lekkere tussendoortjes, van gezond tot guilty pleasure – de keus is aan jou.

Het werkt supersimpel. Je kiest op de website van BitesWeLove een profiel dat bij je past: Pure, Power of Pleasure.

Pure is voor afwisselende tussendoortjes die zowel vullen als voeden. Denk aan: noten, zaden en superfoods, en af en toe een stukje pure chocolade.

Power zijn tussendoortjes voor als je wel even een boost kunt gebruiken. Denk aan: amandelen, rozijnen, Inca-bessen en moerbeien.

En Pleasure is voor als je jezelf wil verwennen met lekkere bites en guilty pleasures. Denk aan: karamel, kokos, pecannootjes, chocolade, enzovoorts.

Voor €4,95 per week ontvang je een doos die door de brievenbus past, met daarin 4 tussendoortjes op basis van noten, zaden, superfoods en een beetje chocolade.

Elke week kun je weer een andere mix verwachten (afgestemd op jouw gekozen profiel). Van met chocolade bedekte Inca bessen en geroosterde edamame boontjes tot goji bessen met pompoenpitten en amandelen.

En waar wij echt blij van worden: als je wat langer lid bent, kun je in je digitale profiel je voorkeuren doorgeven. Bijvoorbeeld dat je dol bent op chocolade, maar iets minder op chiazaad. Dan wordt daar rekening mee gehouden in jouw mix. Ideaal!

En no worries: is de BitesWeLove box toch niets voor jou? Dan kun je te allen tijde online jouw abonnement beëindigen. Wij zijn fan!

Check: BitesWeLove.nl.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Culy ontdekt… BitesWeLove: elke week lekkere tussendoortjes in de brievenbus
Sluiten