Culy
Culy Inspiratie 17 oktober 2012

Bijzondere fotoserie: bekende tv-koks beleven ‘foodgasm’

Hoewel de vroeger kookprogramma’s voor huisvrouwen en hobbykoks waren, zijn deze nu getransformeerd tot een feest voor iedereen. Of je nou beginner of expert bent; bijna iedereen vindt het leuk. Niet alleen de programma’s maar ook de koks zijn door de jaren heen veranderd en worden nu als echte helden ontvangen.

Tot ons grote geluk kunnen we nu elke dag kiezen uit meerdere verschillende en vooral heerlijke kookprogramma’s en is er zelfs een tv-zender die 24 uur per dag culinaire tv uitzendt. Wat willen we nog meer?

Kookprogramma’s zijn voor ons foodies niet meer weg te denken; ze vormen vaak een grote inspiratiebron. Naast dat de koks de lekkerste gerechten maken, is het ook vaak de presentator die je doet watertanden bij de zoveelste stoof, zelf gemaakte pasta of cheesecake. Het is die blik in de ogen waaraan je ziet “wow, dit is écht heel lekker!”.

Die blik, die speciale blik in de ogen die ons vertelt dat we iets echt moéten proeven is onbetaalbaar en zo nu en dan te zien. Het moment dat je iets proeft wat zó lekker is, bijna net zo lekker als een fijne vrijpartij, wordt ook wel een foodgasm genoemd.

De meeste tv-koks beleven eens in de zoveel tijd een foodgasm en de website First We Feast zette de beelden hiervan op een rijtje. Het resultaat is een aantal, hoe zullen we het zeggen… interessante beelden. Klik hier voor de hilarische gif’jes.

Nigella-2NIgella-11

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Bijzondere fotoserie: bekende tv-koks beleven ‘foodgasm’
Sluiten