Redactie
Redactie Inspiratie 31 aug 2014
Leestijd: 1 minuut

Bij The Jam Jar Bakery eet je taart uit een jampotje

Onweerstaanbaar en té schattig zijn deze taartjes in een potje. Je draait de deksel eraf en met het bijgeleverde lepeltje lepel je het jampotje in no time schoon. Wedden?

De taartjes worden gemaakt door Abby Lavin, de oprichtster van The Jam Jar Bakery. Ze gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten én ieder seizoen komt ze met nieuwe smaken. Een chocoladetaartje met fluweelzachte fudge gegarneerd met stukjes toffee. Appeltaart met een crunchy kruimeltopping. Of toch een potje limoentaart. Wij kunnen niet kiezen!

1904094_599909336756116_226724912_n

De potjes zien er niet alleen heel leuk uit, ze zijn ook nog eens functioneel. De taartjes worden in de jampotjes gebakken en gaan in grote getale de oven in. De labels print Abby gewoon thuis.

Dus: mocht je in New York zijn, ga dan zeker proeven bij één van de locaties. Of bestel ze – als je in Amerika woont of bent – online. Wij horen graag wat je favoriete smaak is!

1620509_619908864756163_6687579411733587079_n10157122_612848178795565_2001991968_n1006308_535000669913650_950306507_n
Bron: Facebook

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Bij The Jam Jar Bakery eet je taart uit een jampotje
Sluiten