Culy
Culy Inspiratie 12 augustus 2014

Betalen we straks voor koffie met ons horloge?

Fervent Starbucks-drinkers kunnen al een tijdje hun bakkie pleur afrekenen met de speciale Starbucks-app en de klantenkaart van de koffieketen. Nu komt daar nog een nieuwe mogelijkheid bij: betalen met je horloge.

Android Wear, de horloges van Google die werken op het Android-systeem, maken verbinding met een Android-telefoon. Je kunt er belletjes mee opnemen, muziek mee afspelen of snel op sms’jes reageren. En binnenkort kun je er dus ook mee betalen bij Starbucks.

Het werkt simpel: je installeert de gratis app WearBucks, logt in met je Starbucks-account en voegt het nummer van je Starbucks-klantenkaart toe. Als je bij de toonbank op je beker koffie staat te wachten, zeg je tegen je horloge: “OK Google, start pay for Starbucks” en kun je afrekenen met je Starbucks-tegoed.

Nog geen Android-horloge in je bezit, maar wil je wel snel je mocha latte afrekenen? Je kunt ook een account aanmaken en de app op je telefoon installeren; vervolgens hoeft je alleen je smartphone voor een barcodescanner bij Starbuks te houden om te betalen.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Betalen we straks voor koffie met ons horloge?
Sluiten