Culy
Culy Inspiratie 2 januari 2013

Bavaria lanceert samen met Thuisbezorgd.nl eerste restaurant zonder keuken

Bavaria lanceert binnenkort in Amsterdam het eerste ‘restaurant zonder keuken’, mede mogelijk gemaakt door Thuisbezorgd.nl. Een heel bijzonder concept….

Van 13 t/m 16 februari is het mogelijk om in dit restaurant een keuze te maken uit een menu samengesteld op basis van de best gewaardeerde Thuisbezorgd-restaurant. Zo kun je tegelijkertijd genieten van bijvoorbeeld de Italiaanse, Japanse, Thaise of Turkse keuken. Het tijdelijke ‘restaurant zonder keuken’ zal gevestigd worden op de Kop van Java in Amsterdam.

Het restaurant is voorzien van een scooterlane. Op deze speciaal aangelegde baan door het restaurant rijden de bezorgscooters af en aan om de gezelschappen tegelijkertijd van eenieders favoriete maaltijd te voorzien. Da’s weer eens wat anders…

Het ‘restaurant zonder keuken’ is van 13 t/m 16 februari te vinden op de Kop van Java in Amsterdam. Gasten kunnen er terecht voor diner van 18:00 uur tot 23:00 uur. Reserveren kan per email: [email protected]. Meer informatie is te vinden op www.bavaria.nl/restaurantzonderkeuken.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Bavaria lanceert samen met Thuisbezorgd.nl eerste restaurant zonder keuken
Sluiten