Redactie
Redactie Inspiratie 2 jan 2014
Leestijd: 1 minuut

Amerikaanse blogger at (en dronk) een jaar lang alléén maar bij Starbucks

Er was in 2013 een Amerikaanse blogger die in één jaar alle Starbucks-vestigingen in New York wilde bezoeken. Hij schreef over zijn avonturen op zijn blog Starbucks and the City. Maar er was nog een Amerikaan die een Starbucks challenge deed. Een vrouw uit Seattle at een jaar lang alléén maar bij Starbucks, en deed daar verslag van op haar website. Wauw.

Beautiful Existence (jep, dat is haar officiele naam…) at en dronk alleen maar gerechten en drankjes van de populaire keten. Dus geen echte hoofdgerechten, maar sandwiches, koekjes, croissants, fruit en salades. Gelukkig serveert Starbucks sinds een tijdje ook een aantal uitgebreidere maaltijden in zogenaamde Bistro Boxes, bijvoorbeeld gegrilde kip met hummus. Haar favoriete drankje deze maanden? Frappuccino!

challenge2n-4-webchallenge2n-6-webchallenge2n-7-web

De 40-jarige vrouw schreef over haar belevenissen op haar blog for1yearofmylife.com. In een interview met the Daily News vertelde ze dat haar eerste niet-Starbucks maaltje fish and chips was bij een restaurant in Seattle. Aangezien Starbucks geen enkel gebakken gerecht verkoopt, snakte ze daar enorm naar.

Beautiful Existence was maandelijks $500 tot $600 kwijt aan ontbijtjes, lunches en diners bij Starbucks.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Amerikaanse blogger at (en dronk) een jaar lang alléén maar bij Starbucks
Sluiten