Redactie
Redactie Inspiratie 27 feb 2014
Leestijd: 1 minuut

Alles laten vallen om ijs te maken: de 22-jarige Trish Motter deed het

Sommige mensen durven het aan: alles laten vallen om je droom te verwezenlijken. Zo ook de 22-jarige Amerikaanse ijsliefhebster Trish Motter.

Deze dame droomde er altijd al van om een eigen ijswinkel te hebben en het ijs daar zelf te maken. Het ondernemersbloed zit in haar familie, want ook haar vader is een succesvol ondernemer.

Nadat Trish een ijscursus volgde aan de Penn State universiteit, ging ze op zoek naar een geschikt pand. Haar motto is: “If you’ll do what you love, you never have to work a day in your life” en onder die zinspreuk staat ze binnenkort iedere dag in haar winkel, die ze in het voorjaar van 2014 opent.

Bron: Facebook

Een greep uit de bijzondere smaken die ze gaat maken: espresso, maple bacon, moose tracks (vanille-ijs met pindakaas), verjaardagstaart (kleurrijk ijs met heel veel discodip), bramen, kahlua, frambozencheescake, geroosterde kokos, Nutella en cookie dough. Absoluut een paar smaken die wij het proberen waard vinden!

Haar winkel gaat Half Pint Creamery heten en zal vestigen in het Amerikaanse plaatsje Hanover in de staat Pennsylvania.

www.halfpintcreamery.com
3780 Centennial Road Hanover, Pennsylvania

Half pint creamery1Half pint creamery3Half pint creamery4

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Alles laten vallen om ijs te maken: de 22-jarige Trish Motter deed het
Sluiten