Culy
Culy Inspiratie 23 februari 2015

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 9

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Culy-collage-v2

1. De vegetarische Tomeato Burger is al jaren te eten bij &samhoud places in Amsterdam, maar kan nu ook de rest van ons land veroveren: de burger, die hoofdzakelijk bestaat uit tomaat, is vanaf nu ook te koop bij Albert Heijn XL en via ah.nl in de varianten Classic en Mexican. Heerlijk!

2. Een fijn cadeautje voor een college die graag tosti’s maakt tijdens de kantoorlunch: Tosti’s en andere belegde broodjes. Voor € 9,95 te koop bij De Bijenkorf.

3. Een jam die geen jam mag heten. Hoe zit dat? Bart van Confivia bedacht een ‘spread’ met 90% fruit (van Hollandse bodem!) en zo weinig suiker dat het dus geen jam mag heten. Er zijn vier varianten verkrijgbaar: aardbei, perzik, framboos & aardbei (onze favoriet!) en kers & appel. Hier zie je waar je het kunt kopen.

4. Deze Italiaanse extra vierge olijfolie van Oil & Vinegar is verrijkt met citroen, basilicum en kruiden en is speciaal gemaakt om vis op smaak te brengen. Wij zijn fan! Online en in de winkels te koop voor € 10,95.

5. Deze handige snijplank van Joseph Joseph heeft een ingebouwde messenslijper. Zo slijp je je messen net voordat je ze gaat gebruiken voor het beste snijresultaat. En ook fijn: hij kan gewoon in de vaatwasser na gebruik. De kleine variant kost €17,95, de grote €21,95.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 9
Sluiten