Culy
Culy Inspiratie 14 december 2015

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 51

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Bobble Infuse

1. Een tijd lang waren we op de Culy redactie fan van de Bobble. Een navulbare fles mét filter, die geurtjes en smaakjes (zoals chloor) uit kraanwater filtert. De fles had alleen twee nadelen: de filter moest af en toe vervangen worden, en dan moest je direct een (relatief dure) nieuwe dop kopen. En jammer: de fles kon niet in de vaatwasser.

Maar hallelujah, de Bobble is aangepast! De nieuwe Bobble Infuse is nu vaatwasserbestendig én als het filter vervangen moet worden, hoeft niet meer het hele filter, maar alleen het carbon vervangen te worden. Da’s uiteindelijk duurzamer en goedkoper.

Ook fijn: zonder het carbon is de fles geschikt voor allerlei andere waters met smaakjes, sapjes en smoothies. De fles (590 ml) is er in 6 kleuren en kost € 19,99.

BIJT

2. Van dit simpele product werden wij blij: de BIJT kweekset. Je hoeft thuis alleen de pot uit de kweekset te vullen met water en de meegeleverde zogenaamde ‘zaadpad’ op de pot te plaatsen. Na 7 tot 20 dagen kun je de kiemgroenten oogsten en gebruiken als smaakmaker in salades, als broodbeleg of als garnering. Van mosterdzaad tot broccoli-cress!

Uit de oven van Van Boven

3. Wat komt er allemaal uit de oven van Yvette van Boven? Soufflé van waterkers met roquefort, gevulde zeebaars, worstenbroodjes met ui en venkel, rabarber-amandelplaatcake -krijgt u al honger?

Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. In de (digitale) boekhandel voor € 12,95. Goed kerstcadeautje!

hmprod

4. Een mooi stolpje van H&M Home om over de mooiste bonbons te zetten, of midden op de eettafel over een kaars heen. Voor € 12,99 online te koop.

rund_rollade

5. Wil je een mooi stuk vlees op tafel zetten met de kerstdagen, spiek dan online eventjes bij De Lindenhoff. Zij leveren nu door heel Nederland, en dan brengen ze dus bijvoorbeeld deze Gasconne runderrollade tot aan je deur. Handig!

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 51
Sluiten