Culy
Culy Inspiratie 1 december 2014

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 49

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Culy-collage-v2

1. We schreven er al eerder over: de aroma vork die geur afgeeft terwijl je eet. Wat we proeven, wordt voor 90 procent bepaald door de geur. In deze set van Modern Koken vind je 4 aromavorken en allerlei soorten geuren, van fruit tot kruiden, die je aan de vork kunt toevoegen. Erg leuk om te doen met een groep vrienden! Voor € 49,95 online te koop.

2. Deze koperkleurige clip van Hay is de perfecte afsluiting van een zak gemalen koffie, want de sluiting doet tegelijkertijd dienst als maatlepel. Daarnaast is dit schatje gewoon té mooi voor in je keuken. Te koop bij Droog voor € 4,-.

3. Een nieuwe favoriet in onze chocola-la: Hands Off my Chocolate. Er zijn vijf soorten, maar onze lievelings is de Double Dark. Allen gemaakt van eerlijke cacao, en nu verkrijgbaar (voor €1,99 per reep) bij Albert Heijn en op Schiphol.

4. Onlangs vonden we ze in de FoodWeLove-box, deze goddelijke sardientjes in een vrolijk blikje van Nuri. Heerlijk voor door de pasta, in sauzen of lekker geprakt op een stukje stokbrood. Op de website van Nova Fresco kun je zien waar je ze als particulier kunt kopen.

5. Laguiole steakmessen mogen niet ontbreken in de keuken van een culy. Deze 6-delige set is nu bij De Bijenkorf te koop voor € 39,-.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 49
Sluiten