Culy
Culy Inspiratie 17 november 2014

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 47

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Culy-collage

1. Maak jij vaak foto’s van je eten? Dan moet je echt Feedie leren kennen. Dit is ’s werelds allereerste filantropische foodie app die culy’s in staat stelt om hun eten letterlijk te delen door er een foto van te maken. Voor elke eetfoto die gedeeld wordt vanuit een aangesloten Feedie-restaurant maakt het restaurant als dank een kleine donatie aan The Lunchbox Fund. De app is gratis én heeft allerlei filters om je eten nog beter uit te laten komen. Download de app via wethefeedies.com en bekijk de video.

2. Sapcentrifuges en slowjuicers veroveren de markt, dus onze favoriet KitchenAid kon niet achterblijven. Ze lanceren een Artisan sapcentrifuge (€ 369,-) én een slowjuicer opzetstuk voor de bestaande KitchenAid mixer (€ 199,-). Uiteraard in allerlei fijne kleurtjes beschikbaar.

3. Delicatessenwinkel Oil & Vinegar heeft voor de feestdagen weer allerlei moois op voorraad. Wij werden vooral blij van deze stapelbare flesjes van 250ml voor je favoriete olie en azijn. € 3,95 per flesje.

4. Deze citruspers van Eva Solo (€ 19,95) is toch de coolste die je ooit gezien hebt? Te koop bij De Bijenkorf.

5. Dit kookboek is weer ‘ns wat anders dan pasta van Jamie of chocoladetaart van Nigella. Het volkomen stookboek is een handboek voor het zelf stoken van alcohol van prof. J.W. Brouwer (goede achternaam, ook). “Het stoken van alcohol en het bereiden van alcoholische dranken is een van de oudste vormen van huisvlijt. De benodigde kennis dreigt verloren te gaan, maar gelukkig is prof. J.W. Brouwer bereid zijn grote vakmanschap te delen!” Goed Sinterklaascadeautje voor alcohol-lovers. Nu te koop in de (digitale) boekwinkel voor € 15,95.

Foto bovenaan: (C) Jesaja Hizkia

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 47
Sluiten