Culy
Culy Inspiratie 9 november 2015

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 46

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Pop-in-Berlin© Oliver Maaß_woodblock Kopie

1. Foodlovers opgelet: vanaf 16 november t/m 22 november strijkt er voor een week een pop-up store vol authentieke Berlijnse drankjes en food neer op de Utrechtsestraat 105 in Amsterdam: Pop into Berlin.

Zoals Berliner Winter (een stoer drankje met wodka), BRLO (bijzonder Duits bier) en Retos Candyfarm (zoete versnaperingen van vroeger). Ook leuk: Try Food, een cool concept waarbij je allebei Try boxes kunt bestellen zoals bijvoorbeeld ‘Try Salt’, ‘Try Olive Oil’ of ‘Try Berlin’.

Ice Cream Cozy Jacket in Chunky Crochet THE MOUNT VERNON

2. Niks lekkerders dan met een beker Ben & Jerry’s ijs op de bank, maar het is vaak wel een beetje koud aan je handen. Daar heeft een slimme Etsy-breier wat op gevonden: een gebreid jasje! Je koopt ‘m voor € 7,65 online.

Digiflyer Le Feast - ontwerp Roos Vink

3. Een feestmaal in een onbekende huiskamer, verzorgd door mensen die je (nog) niet kent tijdens het festivalweekend van Le Guess Who? in Utrecht. Dat is Le Feast op zaterdag 21 november.

Door middel van couchsurfing weet het muziekfestival al een aantal jaar festivalbezoekers te voorzien van een slaapplaats en vanaf dit jaar wordt dus ook het avondeten onderdeel van het festival. Internationale festivalbezoekers uit alle windstreken en Utrechters genieten samen van een feestmaal bij bijvoorbeeld een woongroep aan de Plompetorengracht… een bijzondere ervaring. Reserveren kan tot 13 november via http://bit.ly/lefeast2015.

hmprod

4. Van deze kopjes van H&M Home worden we zo vrolijk! Deze set van 2 porseleinen mokken kost € 14,99 en is online te bestellen.

 Terrigena Italy Cous Cous is verkrijgbaar bij CiaoRoberto.

5. In de Noord-Italiaanse provincie Brescia maakt Terrigena geweldige gedroogde producten met een smaakvolle twist. Wij maakten er kennis mee door de FoodWeLove-box van oktober.

Aan deze kruidige couscous zijn gedroogde groenten toegevoegd; perfect gezelschap voor de piepkuikens van de receptkaart of bijvoorbeeld geroosterde aubergine. Terrigena Italy Cous Cous is verkrijgbaar bij CiaoRoberto.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 46
Sluiten