Culy
Culy Inspiratie 6 oktober 2014

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 41

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom een nieuwe wekelijkse rubriek op Culy: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

1. Gezonde chocolade, bestaat dat? Lovechock denkt van wel. Wij zijn fan van hun rocks, en dan vooral de almond cinnamon rocks: amandelen omhuld met rauwe chocolade, knapperige quinoa, kaneel en een vleugje reishi (een geneeskrachtige paddenstoel). Zoal hier te koop.

2. De Foodhallen in Amsterdam zullen op dinsdag 21 oktober officieel openen. In de Foodhallen zullen verschillende Amsterdamse horecaconcepten terug vinden zijn, zoals The Butcher en Yogen Fruz, maar ook nieuwe concepten als SHIRKAN en The Rough Kitchen.

3. Geen kookboek, maar een sapboek: De slowjuice bar bevat recepten voor meer dan 90 gezonde sappen uit de (slow)juicer. Het boek is handig ingedeeld in 4 categorieën sapjes: energie, kracht, detox en bescherming. Geschreven door Erin Quon (foodstyliste en kookboekenauteur) en Briana Stockton (personal trainer op het gebied van voeding en gezondheid) en te koop voor € 14,95.

4. Cider is hot! Wij werden blij van Magners Berry van Bier & Co, een cider met 4 procent alcohol, op basis van perensap met aardbeien, blauwe bessen en frambozen. Lekker licht en fruitig! Verkrijgbaar in de betere horeca en bij drankenspeciaalzaken

5. Wil je graag verse kruiden groeien, maar wel een beetje comfortabel? Bag to Nature is mega handig: een heel makkelijk organisch groeisysteem waarmee je thuis kruiden kan kweken. In zes stappen leg je je eigen kruidentuin aan; je hoeft zelf alleen een water en liefde toe te voegen…. Deze variant (€11,95) met rucola, veldboeket, munt en basilicum is een goede beginner.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 41
Sluiten