Culy
Culy Inspiratie 24 augustus 2015

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 35

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

unnamed
Bron: Facebook

1. In het Panorama Rail Restaurant dineer je in een historische trein, terwijl je een reis maakt van Amsterdam naar een speciale locatie (en weer terug). Het 5-gangenmenu wordt verzorgd door chef Edwin Soumans (bekend van restaurant One) en bevat gerechten als zalmtartaar met piccalilly, buikspek in curry en een toetje van lemon curd en koekjeskruim.

Bijzonder is dat de gebruikte trein afkomstig is uit de jaren ’60 en voorheen werd gebruikt voor luxe reizen door Europa. De rit duurt een krappe 3 uur en kost € 125,- voor een VIP ticket en € 175,- voor een diner met panorama view. Klik hier voor meer informatie.

Beer Bread Kit van het merk Barrett's Ridge

2. Maak je eigen bierbrood met deze Beer Bread Kit van het merk Barrett’s Ridge. Er zijn drie smaken: Original, Chili & Garlic en Italian Cheese. Voor € 6,50 te koop bij De Bijenkorf.

Avondopening De Bakkerswinkel Kralingen 7

3. Vanaf morgen, dinsdag 25 augustus, gaat de nieuwe Bakkerswinkel in Rotterdam-Kralingen (Oostplein 223A) open voor het diner. Van dinsdag- tot en met zondagavond kun je voortaan genieten van eerlijke, pure, verse en verrassende avondgerechten, natuurlijk altijd gecombineerd met brood.

De avondkaart biedt keuze uit meerdere vlees-, vis- en vegetarische gerechten en wisselt elke 6 weken. Alle gerechten worden vers bereid in de eigen open keuken en er wordt zoveel mogelijk gekookt met producten die ieder seizoen door de, veelal lokale, leveranciers van De Bakkerswinkel worden geadviseerd.

Cake Boss bakmat

4. De bekende Cake Boss van TLC heeft nu z’n eigen lijn! En wij zijn vooral gecharmeerd van deze siliconen bakmat. Die bevat afmetingen van diameters en aan de zijkant, is vaatwasmachinebestendig en hittebestendig tot 230 graden. Bakken maar!

Te koop bij kookwinkels en De Bijenkorf voor € 27,50.

MELT ijsjes0001

5. Goed nieuws voor de fans van de bijzondere MELT ijsjes: ze hebben nu een webshop! Zojuist is de eerste online winkel ter wereld gelanceerd waar je custom design waterijs kunt bestellen. Niet veel later haal je de ijsjes af, bevroren en klaar om je tanden in te zetten!

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 35
Sluiten