Culy
Culy Inspiratie 10 augustus 2015

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 33

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Anna Nooshin & Yoghurt Barn

1. Yoghurt Barn, onze favoriete plek in Utrecht, Amsterdam (en vanaf half augustus ook in Haarlem!) is een mooie samenwerking aangegaan met Anna Nooshin (ook hoofdredacteur van ons zusje NSMBL.nl). Anna creëerde een eigen yoghurt met toppings waar we vrolijk van worden: hangop met karamelsaus, mango, granola en kokos.

De Anna Nooshin Special by Yoghurt Barn is vanaf vandaag tot eind september in Utrecht (Vinkenburgstraat 15), Amsterdam (Eerste van der Helststraat 80) en Haarlem (Kruisstraat 15, open half augustus) te koop. Van 10 t/m 14 augustus zal op vertoon van Anna’s Instagram elke tweede Anna Special gratis zijn.

Cawston Press appelsap

2. Deze cloudy apple sparkling van Cawston Press is een superfrisse appelsap. In flesjes van 250 ml, o.a. te koop bij Albert Heijn en De Bijenkorf.

Matt Preston's Kookboek

3. Deze week verschijnt het nieuwe kookboek van Matt Preston, een heerlijk boek met 187 nieuwe verrassend lekkere én makkelijke recepten van MasterChefs’ bekendste jurylid.

Matt’s gouden regels voor zijn kookboeken? Makkelijke en maakbare recepten, met ingrediënten die goed verkrijgbaar zijn, en er mag nooit een pastasalade instaan. De recepten in zijn nieuwe kookboek zijn zo lekker, dat ze je volgens Matt ‘gegarandeerd populair maken’.

Wat te denken van een heerlijke Aussie-carbonara, kreeft met kamilleboter en gehaktbrood in een nieuw jasje? Met een hoofdstuk vol heerlijk zoet, en briljante cheats en food hacks is dit boek weer een heerlijke aanvulling op je kookboekenverzameling. Vanaf morgen in de (digitale) boekwinkel voor € 24,99.

Moccamaster Koffiezetapparaat KBG741

4. Dit Moccamaster koffiezetapparaat is zo heerlijk retro vormgegeven, dat we er spontaan de bloemetjes van buiten willen zetten. Ouderwetse filterkoffie, maar dan wel modern gezet. Het apparaat kost € 209,- en is onder andere te koop bij De Bijenkorf.

hmprod-1

5. Deze keramieken mok van H&M Home maakt ons helemaal happy. Hier wil je toch een goede kop thee uit drinken?! Voor € 5,99 online te koop.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 33
Sluiten