Culy
Culy Inspiratie 12 januari 2015

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 3

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

Culy collage-v2

1. Helemaal hip in ons land: foodboxen met alle ingrediënten voor een goed avondmaaltje. Nieuw op de markt is Marley Spoon. Iedere week stellen de chefs 7 verschillende gerechten samen, vol nieuwe combinaties en smaken. Ze koken vaak met ingrediënten die je niet zomaar in de supermarkt tegenkomt, bijvoorbeeld groente bij boerderij Lindenhoff en duurzame vis bij Jan van As. Elke week komen er 7 nieuwe recepten op de website. En nog fijner: bij Marley Spoon hoef je geen abonnement af te sluiten, in tegenstelling tot bij andere boxen. Enig minpuntje: de box is aan de prijs (€24,- voor een complete maaltijd voor twee personen) en je moet minimaal 2 maaltijden (voor 2 personen) afnemen.

2. We zijn allesbehalve aan het detoxen bij Culy, maar deze Detox thee van Pukka is desalniettemin érg lekker. Een mix van anijs, venkel en kardemom: een lekkere kruidige thee die goed is voor de spijsvertering. Voor €3,95 te koop bij natuurwinkels en online.

3. Ideaal: met deze Cover Blubber kun je alles hermetisch afsluiten: van een halve grapefruit tot een plastic voorraadbakje. Te koop voor € 9,95 bij De Bijenkorf.

4. Een Franse supermarktketen deed het al: misvormde groente en fruit tóch verkopen, voor een zacht prijsje. Onze Appie volgt: je kunt vanaf nu Buitenbeentjes bestellen, een pakket vol heerlijke producten die alleen geen schoonheidsprijs verdienen. Zo worden deze kromme komkommers en kiwi’s met een klein minderwaardigheidscomplex gered van de afvalbak. Hulde!

5. Wij zijn volledig betoverd door de nieuwe collectie van Stelton. Deze thermoskan heet Emma en heeft een inhoud van 1,2 liter. Niet goedkoop, maar doe jezelf een keer een cadeautje: € 89,95.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 3
Sluiten