Culy
Culy Inspiratie 27 april 2015

5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 18

Elke week komen er weer heel veel nieuwtjes in onze digitale én fysieke postbus. Nieuwe producten, bijzondere ontwikkelingen en scoops – vers van de pers. Daarom: 5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie!

culy_collage

1. Waarom alleen maar emaillen mokken in je kast zetten? Je kunt je liefde voor dit materiaal net zo goed doortrekken in de rest van je keuken. Deze zesdelige emaillen set van mengkommen én een vergiet is een aanwinst voor je keuken. Te koop bij Comptoir des Objets.

2. Een Berlijnse traditie uit 1908 (!) keert terug: gebrouwen frisdrank. Brewer’s Fizz is een 100 procent natuurlijk gebrouwen frisdrank uit Duitsland, op basis van bronwater, vruchtensap en gerstemout wat zorgt voor een frisse smaak. Binnenkort in de winkel in de varianten Apple & Herbs en Elderberry.

3. Het is niet eenvoudig om de perfecte steak te bereiden, zelfs al ben je een pro. De SteakChamp biedt uitkomst: deze zeer nauwkeurige elektronische thermometer geeft via een ledlichtje aan hoe ver je vlees is. Groen betekent medium rare, geel medium en rood medium well. Te gebruiken in de oven, in de pan, op de grill en op de barbecue. Te koop voor € 49,95 bij de betere kookwinkels en warenhuizen.

4. Vanaf 1 mei gaat bij BBROOD het project De Vergeten Granen van start. De broodzaak introduceert zes maanden lang, iedere maand een brood gemaakt van een relatief onbekend graan, zoals khorasan, teff en emmer. Maar ook de iets bekendere soorten quinoa, boekweit en rogge komen voorbij. Aan het einde van het project zal het favoriete brood van de klanten in het assortiment worden opgenomen.

5. Dat zijn nog eens frisse prikkertjes om op tafel te zetten! Online te koop voor € 11,95 voor een set van 10.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
5 dingen waar we blij van worden op de Culy redactie: week 18
Sluiten